Søgning

Søg blandt opskrifter og produkter

Søg på arla.dk

    Skriv til os hvis
   du har spørgsmål


Indhold

Laks i butterdej med Buko® friskost

Buffet , Varme for- og frokostretter - Øvrige

Forret, Frokost Laks i butterdej med Buko® friskost fra www.arlafoodservice.dk, Buffet , Varme for- og frokostretter - Øvrige
Bedøm opskrift : Giv din vurding af retten
 
(2 bedømmelser)
Laks i butterdej med Buko® friskost

10 personer

  • 400 g BUKO FriskOst 50+ (17%)
  • 1½ kg laksefilet (uden skind og ben)
  • 1 kg butterdej
  • 400 g porre i skiver
  • 400 g gulerod i julienne
  • 1 bdt frisk dild
  • Ca. 1 dl sødmælk
  • Salt og peber
  • 1 æg

Laksefileten lægges på butterdejen og krydres med salt og peber. Ovenpå lægges porre, gulerod og dild. Friskost røres lind med sødmælk. Ostemassen kommes ovenpå grønsagerne. Butterdejen pensles med æg i kanten, foldes over fisken og lukkes. Herefter pensles butterdejen igen med æg.

Fisken bages ca. 25 min. i forvarmet ovn ved 200°C og serveres med pluksalat og brød fx tyrkisk fladbrød med “Jomfru i det grønne” eller valnøddebrød.

Kilde :

 
Tip fra andre
 
  1. Der er endnu ingen tips til denne opskrift.

   

Hvordan gjorde du? Giv et godt tip

Indtast nedenstående nummer med tal
(f.eks. Ethundredetreogfyrre = 143)

Hvorfor skal jeg det?

Sundhed

Nøglehulsmærkede opskrifter

Ole Hagen er overbevist om, at vi også kommer til at se Nøglehulsmærkede retter på menukortet i foodservicesektoren
i Danmark.