Søgning

Søg blandt opskrifter og produkter

Søg på arla.dk

    Skriv til os hvis
   du har spørgsmål


Indhold

Skinkequiche med hytteost, svampe, porrer & squash

Varme for- og frokostretter - Svinekød

Forret, Frokost Skinkequiche med hytteost, svampe, porrer & squash fra www.arlafoodservice.dk, Varme for- og frokostretter - Svinekød
Bedøm opskrift : Giv din vurding af retten
 
(0 bedømmelser)
Skinkequiche med hytteost, svampe, porrer & squash

10 personer

  • 2 dejplader
  • 6 pasteuriserede æg
  • Salt, peber
  • 750 g Arla® økologisk hytteost 20+
  • 250 g champignon, skiver
  • 150 g grønne squash, tern
  • 150 g porre, skiver
  • 200 g skinke
  • 500 g cherry tomater
  • 4 spsk honning
  • 4 spsk rødvinseddike
  • 200 g Frisésalat
  • 100 g rucola

Næringsindhold Energiindhold for hele retten: 2037 kJ
Energifordeling: Protein: 23%, Kulhydrat: 40%, Fedt: 37%

Opskriften tilhører kategorien Svin

Læg dejpladerne i hver sin rektangulære tærteform og forbag dem 8 min. ved 180°C. Pisk æggene sammen, krydr med salt og peber og bland med hytteost. Blanchér grøntsagerne 1 min. i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.

Kom grøntsagerne i ægblandingen og fordel den i de forbagte tærtebunde. Bag tærterne 15 min. ved 180°C. Læg skinken ovenpå og bag i yderligere ca. 15 min.

Bring tomater, honning og eddike i kog og kog kraftigt til tomaterne brister. Servér de lune tomater til tærten sammen med salat.

Kilde :

 
Tip fra andre
 
  1. Der er endnu ingen tips til denne opskrift.

   

Hvordan gjorde du? Giv et godt tip

Indtast nedenstående nummer med tal
(f.eks. Ethundredetreogfyrre = 143)

Hvorfor skal jeg det?

Sundhed

Nøglehulsmærkede opskrifter

Ole Hagen er overbevist om, at vi også kommer til at se Nøglehulsmærkede retter på menukortet i foodservicesektoren
i Danmark.