Søgning

Søg blandt opskrifter og produkter

Søg på arla.dk

    Skriv til os hvis
   du har spørgsmål


Indhold

Små rispandekager med appelsin-vaniljesirup

Buffet, Desserter og kager

Dessert, Kager Små rispandekager med appelsin-vaniljesirup fra www.arlafoodservice.dk, Buffet, Desserter og kager
Bedøm opskrift : Giv din vurding af retten
 
(0 bedømmelser)
Små rispandekager med appelsin-vaniljesirup

10 personer

  • 4 æg, pasteuriserede
  • ½ tsk salt
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 2 spsk sukker
  • 200 g hvedemel
  • 600 g risengrød
  • Koncentreret smør
  • 3 dl friskpresset appelsinjuice
  • 200 g sukker
  • ½ stang vanilje

Næringsindhold Energiindhold for hele retten: 1133 kJ
Energifordeling: Protein: 10%, Kulhydrat: 76%, Fedt: 14%

Pisk æggene luftige med salt, vaniljesukker og sukker. Tilsæt mel og pisk, til det er klumpfrit, og rør til sidst risengrøden i.

Varm en stegepande op til middelgod varme med lidt koncentreret smør. Sæt dejen som små pandekager med en spiseske og steg dem et par minutter på hver side, til de er gyldne. Bag 30 pandekager i alt.

Bring appelsinjuice, sukker og vanilje i kog og lad det koge ind, til konsistensen er som tynd sirup. Servér siruppen til de varme, små pandekager.

Kilde :

 
Tip fra andre
 
  1. Der er endnu ingen tips til denne opskrift.

   

Hvordan gjorde du? Giv et godt tip

Indtast nedenstående nummer med tal
(f.eks. Ethundredetreogfyrre = 143)

Hvorfor skal jeg det?

Sundhed

Nøglehulsmærkede opskrifter

Ole Hagen er overbevist om, at vi også kommer til at se Nøglehulsmærkede retter på menukortet i foodservicesektoren
i Danmark.