Søgning

Søg blandt opskrifter og produkter

Søg på arla.dk

    Skriv til os hvis
   du har spørgsmål


Indhold

Sprængt svinekam med nøddebagte gulerødder, røsti og salat

Hovedretter - Svinekød

Hovedret Sprængt svinekam med nøddebagte gulerødder, røsti og salat fra www.arlafoodservice.dk, Hovedretter - Svinekød
Bedøm opskrift : Giv din vurding af retten
 
(0 bedømmelser)
Sprængt svinekam med nøddebagte gulerødder, røsti og salat

10 personer

  • 2 kg sprængt svinekam
  • 1 æg str. L
  • ¼ dl hvedemel
  • ½ dl Kløver madlavningsfløde
  • 100 g mozzarella, strimlet
  • 200 g gulerod i tern
  • 200 g kartoffel i tern, kogte
  • 600 g gulerod i stave
  • 300 g groftrevet gulerod
  • 2 spsk citronsaft
  • 40 g honning
  • 30 g koncentreret smør
  • 30 g hasselnøddeflager
  • 1 ½ dl Arla Foodservice økologisk ymer
  • ½ dl eddike
  • ¼ dl sukker
  • salt, peber
  • 200 g gulerod i tern
  • ½ l hønsekødsupp
  • 2 dl Karolines Køkken piskefløde

Næringsindhold Energiindhold for hele retten: 3136 kJ
Energifordeling: Protein: 25%, Kulhydrat: 28%, Fedt: 47%

Opskriften tilhører kategorien Svin

Svinekammen steges i ovnen ved 175°C ca. 1 1/2 time, til centrumstemperaturen er 65°C.

Pisk æg, mel og fløde sammen og bland med gulerod i tern, kartoffel i tern samt mozzarella. Fordel grønsagsblandingen i små smurte muffinforme og bag dem i ovnen ved 175°C i ca. 20 min.

Kom gulerodsstavene i et ovnfast fad, dryp med citronsaft og honning og læg tynde skiver smør hen over. Drys med hasselnøddeflager og bag dem ved 175°C i ca. 25 min.

Rør ymer, eddike og sukker sammen. Smag dressingen til med salt og peber og bland med groftrevet gulerod

Kog gulerodsternene møre i hønsekødsuppen i 10 min. Blend suppen skummende med piskefløde og smag til med salt og peber.

Skær kødet i skiver og server med gulerodsskum, salat, røsti og nøddebagte gulerodsstave.

Kilde :

 
Tip fra andre
 
  1. Der er endnu ingen tips til denne opskrift.

   

Hvordan gjorde du? Giv et godt tip

Indtast nedenstående nummer med tal
(f.eks. Ethundredetreogfyrre = 143)

Hvorfor skal jeg det?

Sundhed

Nøglehulsmærkede opskrifter

Ole Hagen er overbevist om, at vi også kommer til at se Nøglehulsmærkede retter på menukortet i foodservicesektoren
i Danmark.