close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980x825-AFS-ansvarlighed-topbanner.jpg

Ansvarlighed

Mange er ikke klar over, at Arla faktisk er ejet af landmændene selv og at overskuddet fra produkterne faktisk går tilbage til de landmænd, som er årsagen til, at vi som forbrugere hver dag kan få frisk og velsmagende mælk i glasset. Arla garanterer dig at vores produkter er skabt med omtanke for kvalitet, dyrevelfærd og naturlighed. Derfor lancerer vi et nyt mærke til støtte for landmændene.

Arla Landmandsejet

Arla Foods er et andelsselskab ejet af 12.800 mælkeproducenter. Med vores udgangspunkt i naturen har vi et ansvar for at passe på miljøet. Beskytte naturen og fremme biodiversitet. Tænke på dyrevelfærd. Reducere klimaaftrykket. Spare på vand, foder og energi. Reducere madspild.

Så det gør vi!

Vi har en strategi for bæredygtig mælkeproduktion, og vi har dokumentationen i orden. Det er en del af vores CSR-profil.

Er det også en relevant del af jeres profil? Arla Foods – en samarbejdspartner, der tager ansvar.

"Vi ser samarbejdet med Arla som langsigtet og strategisk. Vi ser perspektiver i at arbejde sammen om innovation og udvikling af nye produkter, og som to af Danmarks store, stolte fødevareindustrier giver det god mening.

 

Vi skiftede til Arla som leverandør i august 2014, og vi har mange helt specielle krav til bl.a. mærkning og dag-til-dag levering, så vi var spændt på, om vi ville få samme opmærksomhed, som vi havde været vant til fra mindre leverandører. Men Rasmus og Arla satte den manpower ind, der var nødvendig og lavede et specielt set-up til os, og det fungerer.

 

Vi får leveret Arla mozzarella i blokke til ostepølser, letmælk, sødmælk og piskefløde i tanke til bl.a. risengrød, risalamande og færdigretter, smør i blokke til brændende kærlighed, cremefraiche 38% til bøf stroganoff og 18% til leverpostej, som vi i øvrigt med stor succes har testet med skyr. 

 

Jo, Arla er en seriøs samarbejdspartner med en CSR-profil, der er et forbillede!”

Annette Tejg Jensen Category Manager Ingredients, Tulip Food Company, Randers Ingredients, Tulip Food Company, Randers
arla_cow arla_recycle arla_sun_sky arla_wind

Miljøstrategi

I 2011 lancerede Arla Foods en Miljøstrategi 2020, som tager ansvar for alle faser i Arla-produkternes livscyklus.

Bæredygtigt landbrug

Vi ønsker at producere mælkeprodukter, som er fremstillet bæredygtigt

Udledning af drivhusgasser

Vi ønsker at reducere udledningen af drivhusgasser i hele værdikæden fra jord til bord

Vand og energi

Vi udviser respekt for jordens ressourcer ved at reducere vores forbrug af vand og energi og ved at gå fra fossile brændstoffer til vedvarende energikilder

Madspild og nul spild

Vi ønsker helt at undgå at producere affald. Hvor det ikke er muligt, vil vi genanvende affaldet.