close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight

Partnerskab topbanner

Partnerskab

Et partnerskab med Arla Foods betyder et samarbejde, hvor vi skaber nye forretningsmuligheder, vækst og værdi for alle parter.

Et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi leverer såvel råvarer som sparring på alle fronter. Det afspejles i vores brede kundeportefølje, som tæller mere end 50 danske industrikunder.

"Vi ser samarbejdet med Arla som langsigtet og strategisk. Vi ser perspektiver i at arbejde sammen om innovation og udvikling af nye produkter, og som to af Danmarks store, stolte fødevareindustrier giver det god mening.

 

Vi skiftede til Arla som leverandør i august 2014, og vi har mange helt specielle krav til bl.a. mærkning og dag-til-dag levering, så vi var spændt på, om vi ville få samme opmærksomhed, som vi havde været vant til fra mindre leverandører. Men Rasmus og Arla satte den manpower ind, der var nødvendig og lavede et specielt set-up til os, og det fungerer.

 

Vi får leveret Arla mozzarella i blokke til ostepølser, letmælk, sødmælk og piskefløde i tanke til bl.a. risengrød, risalamande og færdigretter, smør i blokke til brændende kærlighed, cremefraiche 38% til bøf stroganoff og 18% til leverpostej, som vi i øvrigt med stor succes har testet med skyr. 

 

Jo, Arla er en seriøs samarbejdspartner med en CSR-profil, der er et forbillede!”

Annette Tejg Jensen Category Manager Ingredients, Tulip Food Company, Randers Ingredients, Tulip Food Company, Randers

”Hobro Mejeri ligger jo lige om hjørnet, og herfra får vi et par gange om ugen leveret både økologisk og konventionel fløde i tanke til vores flødeis og islagkager. Vi har prøvet at få fløde leveret fra Tyskland, men det var besværligt, og vi kunne ikke være sikker på at få dét, vi bestilte. Hos Arla får vi det, vi bestiller – og kan få mere her og nu, hvis vi har brug for det. Og det er frisk og ensartet kvalitet hver gang. Det er i orden!” 

Leif Christensen Mejeribestyrer Vebbestrup Flødeis, Hobro Vebbestrup Flødeis, Hobro

”Vi har fremstillet mejeriprodukter siden 1888 på Aabybro Mejeri, og da vi selv stoppede med at have vores egne landmænd, valgte vi at samarbejde med Arla, fordi vi ønsker at bruge frisk, dansk fløde. Vi bruger store mængder fløde til vores gammeldags kærnet smør – både almindelig smør og smør med Læsø sydesalt – og til vores RYÅ flødeis, som sælges både i Danmark og til eksport. Vi er glade for den tætte kontakt, vi har til mejeriet og til de medarbejdere, der servicerer os. Hvis vi får en stor ordre ind, er det ikke noget problem at ændre bestillingen, så den passer med vores forbrug.”

N. H. Lindhardt Ejer Aabybro Mejeri Aabybro Mejeri

”Vi yoghurtmarinerer 10 tons kød til kebab hver uge, og jeg har prøvet yoghurt fra mange forskellige leverandører. Men det er kun Arla 3,5% yoghurt, der dur, og hos Arla ved jeg, at både kontrollen og leveringssikkerheden er i orden. Og så er jeg meget imponeret over, at selv om vi er en lille kunde i den store sammenhæng – ja, så får vi en superservice, og man er altid klar til at rådgive og svare på vores spørgsmål.”

Senan Al-Baiati Direktør Mina Istanbul Kebab Produktion, Glostrup Mina Istanbul Kebab Produktion, Glostrup