close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
godeGrunde.jpg

Arla Protino®

Til personer med lille appetit

DEN GODE SMAG SOM KATALYSATOR FOR BEDRE ERNÆRING

God smag er væsentlig for lysten til at spise og drikke. Denne enkle præmis har dannet grundlaget for udviklingen af en ny serie friske mejeriprodukter, der specifikt retter sig mod personer med lille appetit med behov for meget protein og energi i små, overskuelige portioner.

Arla Protino® består af to drikke og to flødedesserter. De er alle baseret på valleprotein og er udviklet for at give en god smagsoplevelse samtidig med en høj koncentration af protein og kalorier. 

BESTIL ARLA PROTINO® VIA DIN GROSSIST

· Hørkram Foodservice
· Catering Engros
· Dansk Cater

ARLA PROTINO® VARIANTER

Arla Protino® drik fås i varianterne Citron/vanilje, Hindbær og Blåbær, som indeholder 13,5-13,6 gram protein per portion. Arla Protino® Æble/kanel flødedessert indeholder 6,1 gram protein per portion og den nye Rabarber/vanilje flødedessert indeholder 5,8 gram protein per portion.

Uagtet den høje koncentration af valleprotein smager Arla Protino®, som friske og let syrnede mejeriprodukter. Drikkene minder om en koldskål mens flødedesserterne smager som en cremet yoghurt.

DIALOG MED BRUGERE

Arla Protino® er blevet til i et tæt og givende samarbejde med målgruppen. Dialogen har ikke kun handlet om ernæringsprofil, men i høj grad også om brugssituationer, daglig håndtering og andre forhold, der påvirker lysten og muligheden for at spise tilstrækkeligt.

 

ARLA PROTINO®SAMMENLIGNET MED ANDRE ARLA®PRODUKTER