arrow-white arrow automate clock contact email experiences finance get-started handling heart icon-freeze icon-global-nav icon-info icon-keyhole icon-package breaktime_icons breaktime_icons icon-temp icon-timeicon-weight logo_breaktime machine machine_big machine_icon old-phone phone products school what-is-breaktime

GOD ENERGI LANG DAG

SE FILM

HVAD ER BREAKTIME?

Kom Godt
I gang

1. Konsulentbesøg

Efter aftale besøger en Arla konsulent jeres skole til en snak om behov, sortiment, placering og lign. En god rådgivning lige fra starten er vigtig, så vi sammen kan få sammensat den rigtige løsning til lige netop jeres skole.

Al overskud fra salget går naturligvis til skolen - og ved eventuelt at lade de ældste klasser varetage opgaver som opfyldning og lign., kan de tjene penge til skoleudflugter mm.

2. Opstilling & Service

Efterfølgende sørger Arla for gratis levering og opsætning af Breaktimeautomaten. Firmaet Bentax leverer automaten og står til rådighed for service og teknisk support. Skolen står selv indkøb og opfyldning samt udgifter i forbindelse med dette. Som skole betaler I også selv for strøm og service.

3. Valgfrihed

I vælger selv sortimentet, så det matcher jeres behov og en eventuel sundhedspolitik. Derudover er der reserveret en hylde til egne produkter som f.eks. sandwich, vand eller frugt. Skolen kan selv fastsætte salgspriserne.

Produkter

Arla har et bredt sortiment af lette og lækre on-the-go produkter. Til jeres Breaktime automat vælger I selv sortimentet, så det matcher en eventuel sundhedspolitik.
breaktime_icons Derudover er der reserveret en hylde i Breaktime-automaten til egne produkter som f.eks. sandwich, vand eller frugt.

Breaktime sortiment

ERFARINGER

holme_skole.jpg
Klaus Juul Sørensen Adm. leder, Holme Skole

Der var stor tilfredshed hele vejen rundt, da vi fik en Breaktime-automat installeret. Både fra elevernes og fra skolebestyrelsens side. Børnene har lige nu mulighed for at betale kontant, men vil snart også kunne bruge anden betalingsform. De ser frem til den frihed, der ligger i at kunne købe snacks uden for kantinens åbningstider uden at have penge på lommen.

testimonial.jpg
Peter Ross Sørensen Adm. skoleleder på Strandskolen, Risskov

Nu kan både lærere og elever handle på skæve tidspunkter – og på sigt skal vi udnytte automatens store læringspotentiale og give eleverne medansvar for driften. Det var utroligt nemt at komme i gang, da konceptet var gennemprøvet, og rådgivningen fra Arlas side var i top. Vi er blevet båret igennem hele processen – både strategisk og taktisk med hensyn til placering og sortiment.

Få en BREAKTIME automat på din skole

HVOR LIGGER DIN SKOLE?

Lars-Due-Hansen_02.jpg
Nationalt Lars Due Hansen
Lars-Due-Hansen_02.jpg
Nationalt Lars Due Hansen
FÅ MATERIALET TILSENDT

FÅ MATERIALET TILSENDT

Tak for din henvendelse, vi vil sende materiale til dig snarest.
Noget gik galt. Prøv venligst igen.