Vind en unik osteoplevelse med Arla Unika®

Sign up til Arla Foodservice nyhedsbrevet og Vind en unik osteoplevelse for dig og dine kollegaer med Arla Unika®.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og gælder i perioden fra den 6. - 8. marts 2016. Der trækkes to tilfældig vindere blandt de korrekte svar i uge 10. Vinderne får direkte besked per email.

Hvor meget sparer Omsorgscentret Hjortespring i Herlev om måneden ved at gå fra hele oste til skiveost? Se svaret på side 5 i ”Arla Foodservice Skærefaste oste 2016”

HVORDAN DELTAGER DU?
Du deltager ved at gå ind på Arla Foodservices webside på http://www.arlafoodservice.dk/ og melde dig til at modtage Arla Foodservice nyhedsbrev samt deltage i konkurrencerne på FoodExpo 2016. 

Du skal registrere dig med dit navn, virksomhed og arbejds email, så vi kan kontakte dig og sende dig præmierne, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen.

Du skal være 18 år eller ældre ved konkurrencens opstart og være bosiddende i Danmark, for at kunne deltage.

Arla Foods amba ansatte, andelshavere og evt. medsponsorer må ikke deltage i konkurrencen.
Du deltager ved at gå ned til en af Arla Foodservices stande i FoodExpo, signe up til Arla Foodservice nyhedsbrevet og svare på et konkurrence spørgsmål.

HVORDAN VINDER DU?
Der trækkes to tilfældig vindere blandt de korrekte svar i uge 10. Vinderne får direkte besked per email, og skal svare på mailen før denne får tilsendt deres præmie med posten. Vinderne offentliggøres efterfølgende på http://www.arlafoodservice.dk/
Såfremt vinderne ikke svarer på den tilsendte e-mail inden for 3 dage, mister de retten til præmien, og en ny vinder udpeges af Arla Foodservice. Der trækkes i alt 2 vindere i konkurrenceperioden.

PRÆMIER
Præmien består i en osteoplevelse for 12 personer i Arla Unika butikken på Klostergade 20, 8000 Aarhus C. Præmien har en samlet værdi af 2.400 kr. og der udloddes i alt 2 præmier. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?
Deltagelse i konkurrencen, brug af sitets funktioner samt materiale og informationer i det hele taget, sker på eget ansvar. Arla Foodservice fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab og/eller ændringer i brug.

Arla Foodservice forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd eller krænkelse af trediemandsrettigheder, forbeholder Arla Foodservice sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Arla Foodservice overholder persondataloven, og vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla Foodservice benytter udelukkende dine informationer til at administrere konkurrencen, kontakte dig og sende præmien, hvis du vinder. Derudover ved tilmelding til Arla Foodservice Køkkenkalender accepterer du at Arla Foodservice sender dig ugentlige nyhedsbreve, som du til enhver tid kan afmelde.

KONTAKT
Arla Foods amba
Sønderhøj 14
8260 Viby J-DK

Tak for din deltagelse.

UPS! 

Der er sket en fejl, prøv venligst igen.