Nyt grønt og bæredygtigt ARLA PRO LAB GÅR I LUFTEN TIL EFTERÅRET

VIL DU SIKRE DIG EN PLADS, KAN DU REGISTRERE DIG HER OG FÅ BESKED FØR ALLE ANDRE.

ARLA PRO LAB handler om bæredygtig omstilling
I fremtidens professionelle køkken skal vi tænke på bæredygtighed i alt fra varebestilling til affaldshåndtering. Det kræver, at vi skaber gode vaner omkring økologi, madspild, energiforbrug, sæson, grønne retter og råvarernes oprindelse. Samt at vi har en åben og god dialog med vores gæster i kantinen.

På ARLA PRO. LAB får du inspiration og værktøjer til at skabe gode vaner i alle processer fra mødetid til fyraften i det professionelle køkken. Gode vaner og øvelser, som kan hjælpe dig og dine kolleger til at arbejde mere målrettet med bæredygtighed.

Vi går bl.a. i køkkenet og sætter masser af sæsonens grøntsager på menuen med fokus på smag og variation. Vi arbejder med køkkendilemmaer og får inspiration til at sætte gang i arbejdet og dialogen hjemme i køkkenet.

 

Hvem kan deltage?
ARLA PRO LAB er designet til køkkener, der har mindst 100 bespisninger om dagen og er målrettet køkkenledere og personale i:

  • Private & offentlige kantiner
  • Efterskoler & højskoler

Der er plads til 16 deltagere pr. workshop. Max. 2 deltagere fra samme køkken. Det er gratis at deltage.

Få besked før alle andre

Tilmeld dig vores Inspirationsunivers, så får du besked.

Din tilmelding er blevet registreret. Du vil få besked når vi har datoer klar.

UPS! 

Der er sket en fejl, prøv venligst igen.