arrow-left arrow-right eco icon-buttericon-cheeseicon-packageicon-freeze icon-global-nav icon-info icon-keyhole arrows-64px-outline-1_tail-leftCreated with Sketch. icon-milkicon-package icon-place icon-play arrows-64px-outline-1_tail-rightCreated with Sketch. icon-temp icon-timeicon-weight kolinarisk kolinarisk-text logo-footer logo-footer logo-kolinarisk

Sæt mejeristisk håndværk på menuen – fyldt med KO'linarisk fokus, originalitet, personlighed og karakter

3-i-1 brunet smør

Brunet smør er perfekt til bl.a. stegning emulgering eller som pisket brunt smør. Se tips her:

1. Brunet smør og hvid fisk
Brunet smør klær fx havtaskekæber, kammuslinger og hvid fisk fantastisk flot. De sarte, faste, hvide fisk får en sprød, gylden skorpe ved stegning i brunet smør, som fremtryller en helt særlig aromatisk nøddeagtige velsmag. 

 

2. Brunet smør og fusion
250 g brunet afkølet smør blendes glat i termomixeren. 250 g koldt Lurpak® smør tilsættes, og det blendes til en homogen konsistens. Det giver smørret en fyldig nøddeagtigt smag og cremet tekstur – perfekt som tilbehør.

 



3. Brunet smør og emulsion
Lav dine ægte saucer på æggeblommer, æbleeddike og brunet smør. Det brunede smør giver dine ægte saucer dejlig smæk på smagen.

Lurpak® smør i ny form

Gæstebud med smør – DYI
Byd dine gæster velkommen med frisktbagt, sprødt, aromatisk brød smurt med saltet smør, der har en særlig fyldig smag og tekstur med knas af havsalt. Så bliver det ikke meget bedre, og du har sat et kulinarisk smagsindtryk fra start.

Der er mange gode grunde til at vælge vores nye Lurpak® Saltet Smør 450 gram smørrulle. Den skal bare tages ud af køleskabet, så kan du skære og portionere smør ud med dit særkende. Om du anretter i ramekiner med dit signatur-pergament til brødkurven eller single-serverer med brød og smør på siden, så er du sikret smør med karakter, som løfter spiseoplevelsen hos dine gæster.

Det er nemt, og du kan sætte dit helt eget præg på dit smør.

Maj er asparges...

Så er det forår. Når de unge skud som en af forårets første delikatesser sættes på menuen. Smagssat med dild, esdragon eller kørvel.

Uhmmm – asparges
Asparges kan det hele. Helt enkle overhældt med smeltet smør og krydret med friskkværnet peber eller som selvstændig ret serveret med en dejlig sauce monteret med klaret smør og vendt med fløde pisket som skum fx mouselline. Eller som en kold suppe på grønne og hvide asparges rørt med fløde, garneret med aspargeshovederne og pyntet med en klat flødeskum og kørvel.  

arla-kolinarisk-floede-groenne-asparges-friskostcreme

Grønne asparges med friskostcreme og brændte forårsløg 
Friske grønne asparges med brændte forårsløg og fløderørt cremet friskost. En indbydende appetitvækker til kortet som forret eller vegetarret.

 

 arla-kolinarisk-asparges-korvelmousseline

Hvide asparges med kørvelmousseline 
Nye hvide asparges med kørvelmousseline – en klassisker med de bedste fra to verdener. Legeret og monteret med afklaret smør og vendt med let pisket flødeskum og pyntet med kørvel. En skøn sommerklassiker også med fjordrejer til glæde for dine gæster.

 

Brunet Smør