arrow-left arrow-right eco icon-buttericon-cheeseicon-close icon-packageicon-freeze icon-global-nav icon-info icon-keyhole arrows-64px-outline-1_tail-leftCreated with Sketch. icon-milkicon-package icon-place icon-play arrows-64px-outline-1_tail-rightCreated with Sketch. icon-share icon-temp icon-timeicon-weight kolinarisk kolinarisk-text logo-footer logo-footer logo-kolinarisk

Mejeristisk inspiration til dit menukort i bedste kokkestil fra KO til KOK

Sæt mejeristisk håndværk på menuen – fyldt med KO'linarisk fokus, originalitet, personlighed og karakter

Hjemmegjort mejeri

Kopiér link

Tendensen er klar. Flere og flere dyrker det hjemmegjorte, det håndsatte og det selvproducerede på menukortet. DIY – Do-It-Yourself. Noget mejeri er nemmere at gå til end andet, men med et osteklæde, gode råvarer og et termometer ved hånden, kan du komme rigtig langt med små, naturlige ”mejeri-nørde-rier”!Dyk ned i DIY stilen og smagsudtryk efter dit kokke-temperament. 

Lav din egen MASCARPONE
Med Arla Unika Double Cream 50%, citron og et osteklæde, kan du nemt lave hjemmelavet mascarpone.

Næsten som MOZZARELLA

Kopiér link

Ymer kan forvandles til mozzarella-lignende kugler. Det kan du gøre med Arla Unika Ymer, salt og peber – et flot og smagfuld hjemmegjort resultat fx lige til en sommerlig salat med fisk. Hjemmelavet ymer skiller, og du får det skønneste flødelåg på toppen. 

Gør-det-selv TYKMÆLK

Kopiér link

 

Er du til tykmælk på gammeldags manér, kan du med få gode råvarer kreere din egen tykmælk. Den er lavet på Arla Unika Sødmælk og et skvæt kærnemælk, derefter er det stuetemperaturen, som  suverænt fremmer konsistensjusteringen. 

Brunet Smør

Kopiér link