arrow-left arrow-right eco icon-buttericon-cheeseicon-close icon-packageicon-freeze icon-global-nav icon-info icon-keyhole arrows-64px-outline-1_tail-leftCreated with Sketch. icon-milkicon-package icon-place icon-play arrows-64px-outline-1_tail-rightCreated with Sketch. icon-share icon-temp icon-timeicon-weight kolinarisk kolinarisk-text logo-footer logo-footer logo-kolinarisk

Mejeristisk inspiration til dit menukort i bedste kokkestil fra KO til KOK

Ny styrke til kortet

Kopiér link

Ny styrke til kortet med med Essens fra Arla Unika

Essens fra Arla Unika er godkendt og testet gennem input fra topkokke ud fra kokkeønsker om mere vildskab og gerne skæve ’nicheprodukter’, der fagstærkt giver menukortet mere DNA.

Essens fra Arla Unika produkterne er single-produceret dvs. at de udelukkende er lavet på mælk fra Debelgård ved Brørup, hvor køernes velfærd og trivsel er certificeret af Dyrenes Beskyttelse. Derefter er mælken nænsomt behandlet på vores mikromejeri i Christiansfeld.

Det er årstidens sødmælk, kærnemælk, fløde og kefir på den nytænkende og smagfulde måde.

 

Her har du mælken, der oser af sæson

Det er gaven til det sæsonlystne køkken. Her er det nemlig naturens gang og årstiden, der hersker.

Fedtindholdet varierer med årstiden, og derfor svinger fedtprocenten i mælken fra 3,5 - 4,5%.
Årstidsmælk er økologisk, og det er smagen af nu'et på menukortet.

Sæt mejeristisk håndværk på menuen – fyldt med KO'linarisk fokus, originalitet, personlighed og karakter

Misobagt sandart med porrecreme og shiitake svampe

Kopiér link

Enkle, friske råvarer med japansk islæt. Sandart i portionsstykker får en dejlig salt smag, når de vakuumeres med brunet miso-smør og citronsaft inden tilberedning i ovn. Fritér strimler af porre gyldne i smør. Anret sandart med soyaindkogte shiitake svampe, smørstegt agurk og champignon snittet på mandolinjern sammen med en dejlig syrlig porrecreme i sifon. Top retten med sprøde, friterede porrestrimler.

Hakkedrenge med Karl Johanskum, shimeji-svampe og jordskokke-chips

Kopiér link

Husmandskost anno 2018. Giv hakkebøffen et saftigt pift med revet æble, daggammelt brød opblødt i mælk og æg og smørsteg bøfferne. Anret med grillede japanske shimeji svampe, syltede og ristede jordskokker med syret, cremet skum lavet på Karl Johan svampe, kartofler og skalotteløg og slut af med jordskokke-chips.

Rullesteg med ingefær og grønt

Kopiér link

Rullesteg med ingefær og grønt

Smagsæt indersiden af slaget med en paste lavet på fint strimlet ingefær rørt med ovn-ristet hvidløg og hvidløgsolie.

Pensel med en glace kogt på karameliseret sukker, soja, sake og mirin. Glacen giver en sprød og smagfuld skorpe, som i selskab med pasten fuldender smag og aroma.

Perfekt til alt garniture men prøv fx smørstegt persillerod, bønner og en dejligt cremet ærtepuré rørt på creme fraiche.

Smør-fermenteret bøf

Kopiér link

Modnet og mørnet i 60 dage i røget økologisk smør som smagssætter.