arrow-left arrow-right eco icon-buttericon-cheeseicon-close icon-packageicon-freeze icon-global-nav icon-info icon-keyhole arrows-64px-outline-1_tail-leftCreated with Sketch. icon-milkicon-package icon-place icon-play arrows-64px-outline-1_tail-rightCreated with Sketch. icon-share icon-temp icon-timeicon-weight kolinarisk kolinarisk-text logo-footer logo-footer logo-kolinarisk

OSTEstyrken

Castello Skimmelost

Castello

Skimmelost

På Gjesing Mejeri bliver den over 40 år gamle Castello skimmelost stadig lavet med stor bevågenhed fra flere mejerister.
En blåskimmelost med en mild smag, som udvikler sig i hele holdbarhedsperioden, men bliver aldrig stærk. Konsistensen er cremet, og der dannes ikke skorpe – så den er lige til at gå til. Med et strejf af salt og undertoner af ristet humle, bidrager osten med et nuanceret smagsindtryk og sætter gang i smagsløgene.
Castello® Creamy Blue er udviklet og forfinet gennem tiden til en afdæmpet og harmonisk blåskimmelost med nuancerede smagsindtryk.
Castello® Creamy Blue kan spises uden tilbehør, med brød og kiks eller til frugt, fx pærer. Den giver en rund og karakteristisk smag til fx sauce, i gratineringer og som dressing i bagte kartofler samt til stegt kød.
  • Pasteuriseret MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe, modningskultur, blåskimmelkultur
  • Ved højst: 5 °C
  • Nej
  • Uåbnet: Se datomærkning
    Holdbarhed fra grossist: 32 dage
  • 1,82 kg
  • Alexander Mejeri

Arla Foodservice

Mød vores salgsteam