arrow-left arrow-right eco icon-buttericon-cheeseicon-close icon-packageicon-freeze icon-global-nav icon-info icon-keyhole arrows-64px-outline-1_tail-leftCreated with Sketch. icon-milkicon-package icon-place icon-play arrows-64px-outline-1_tail-rightCreated with Sketch. icon-share icon-temp icon-timeicon-weight kolinarisk kolinarisk-text logo-footer logo-footer logo-kolinarisk

SYREvækkere

Essens fra Arla Unika ESSENS UNIKA ØKO KÆRNE 1X1

Essens fra Arla Unika

ESSENS UNIKA ØKO KÆRNE 1X1

Elegant kærnemælk

Essens Kærnemælk er fremstillet af økologisk mælk fra Debelgaard, der er fermenteret og tappet på Christiansfeld Mejeri. Vi har udviklet en syrningsprofil, der gør denne kærnemælk til noget særligt. Brug af mesofile kulturer og relativt lav temperatur under fermenteringen giver kærnemælken en aromatisk og frisk syrlig smag - blot uden den skarpe syre, der ofte er i kærnemælk. Med andre ord giver vores syrningsprofil en elegant kærnemælk, der ikke er sur. Nogle mennesker har en nostalgisk forestilling om ”gammeldags kærnemælk”, altså restproduktet fra produktion af smør, og forestiller sig at det må være den bedste kvalitet. Med smag som pejlemærke har vi valgt at fremstille kærnemælk ved fermentering af mælk, i stedet for at bruge restproduktet fra fremstilling af smør, fordi vi mener, at det giver os den bedste kærnemælk i relation til smag.

Kongstanke bag kærnemælken: At udvikle et smagsmæssigt alternativ, der ikke bare er syrlig, men har en rund og balanceret smag.
  • Økologisk MÆLK, MÆLKESYREKULTUR
  • Ved højst: 5 °C
  • Nej
  • Uåbnet: Se datomærkning
    Åbnet: 3 dage
    Holdbarhed fra grossist: 7 dage
  • 1 L
  • Ja

Arla Foods Mejerier

Mejerier

Arla Foodservice

Mød vores salgsteam