close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Æble skyr morgenboller

Æble skyr morgenboller

Ingredienser

  • 1000 g vand
  • 300 g surdej
  • 350 g Arla® Skyr 0,2%
  • 7 g gær
  • 1250 g hvedemel
  • 400 g havregryn
  • 250 g revet æbler
  • 2 spsk honning
  • 40 g salt
  • 40 stk

Kør roligt alle ingredienserne sammen, bortset fra salt. Forsæt på 20% hastighed i 3 min og herefter ved 80% hastighed i 6-7 min, tilsæt salt og kør yderligere 1 min ved lav hastighed.Lad dejen hæve tildækket ca. 24 t. Vælt dejen ud på et bord med mel Prik dejen ud og bag ved 260°C, bagetiden varierer alt efter stykstørrelse på brødet.

Energi 28120 kJ
Protein 14%
Kulhydrat 80%
Fedt 6%