close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Æggesalat med hytteost og mangochutney

Æggesalat med hytteost og mangochutney

Prøv denne lækre og friske æggesalat med et strejf af karry.

Ingredienser

  • 300 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 5 g karry
  • 40 g mangochutney
  • 6 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 125 g finthakkede bladselleri
  • 100 g gulerødder i små tern
  • 60 g drueagurker i små tern
  • 20 g fintskåret purløg
  • 312 g hakkede hårdkogte æg
Pynt:
  • brøndkarse eller almindelig karse
  • 10 portioner

Kom hytteost, karry, mangochutney, salt og peber i en blender og blend ved højeste hastighed i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Vend cremen med de øvrige ingredienser.

Tips:

Æggene kan hakkes ved at presse dem gennem en friture øse eller 2 gange igennem en æggedeler. Grøntsagerne kan skæres i mindre tern på en robot.

Energi 3930 kJ
Protein 36%
Kulhydrat 21%
Fedt 43%