close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Asiatisk grønkålssuppe

Asiatisk grønkålssuppe

Ingredienser

  • 100 g hakket zittauerløg
  • 10 g olivenolie
  • 20 g hakket hvidløg
  • 500 g kartofler - skåret i tern
  • 300 g røde peberfrugter - skåret i tern
  • ca. 20 g rød thai currypaste - tilpas efter behag
  • 400 g kokosmælk
  • 5 g salt
  • 1200 g grønsagsbouillon
  • 300 g knoldselleri - skåret i små tern
  • 10 g fiskesauce
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 200 g ribbede grønkålsblade - skåret i fine strimler
  • 20 g limesaft
  • 20 g grofthakkede korianderblade
  • 10 portioner

Rist løgene i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og rist et par minutter. Tilsæt kartofler, peberfrugt, currypaste, kokosmælk, salt og bouillon. Kog suppen et par minutter. Tilsæt knoldselleri og fiskesovs og kog til kartoflerne er møre, men stadig har bid. Rund smagen af med piskefløde. Tilsæt grønkålen lige før serveringen, så den bare lige får varme et minut. Dryp suppen med limesaft og koriander og server rygende varm. Suppen kan også tilberedes med kylling eller rejer.

Energi 8520 kJ
Protein 9%
Kulhydrat 37%
Fedt 54%