close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Bagt grøntsagsfad med kikærter og koriander

Bagt grøntsagsfad med kikærter og koriander

En vegetarisk ret fyldt med grøntsager bagt i ovnen med kokosmælk, mangochutney og koriander.

Ingredienser

  • 60 g olie
  • 350 g zittauerløg i tynde ringe
  • 1200 g kartofler i små tern
  • 600 g squash i tynde halve skiver
  • 500 g auberginer i tynde halve skiver
  • 70 g rød karrypasta
  • 20 g knust hvidløg
  • 10 g stødt koriander
  • 600 g grøntsagsbouillon
  • 480 g kikærter
  • 400 g flåede hakkede tomater
  • 400 g kokosmælk
  • 260 g mangochutney
  • 40 g citronsaft
  • 35 g groft salt
  • friskkværnet peber
Tilbehør
  • 500 g Arla® Skyr 0,2%
  • pandebrød fx naanbrød
Pynt
  • frisk koriander
  • 10 portioner

Varm olien i en stor gryde ved kraftig varme og svits løg og kartofler i ca. 4 min. Tilsæt squash, aubergine, karrypasta, hvidløg og stødt koriander og steg videre i ca. 4 min ved jævn varme. Tilsæt bouillon, kikærter, hakkede tomater, kokosmælk, mangochutney, citronsaft, salt og peber - og rør det godt sammen. Lad det simre i ca. 15 min. Smag retten til. Fordel grøntsagsblandingen i et ovnfast fad og bag det i ovnen - til kartoflerne er møre. Pynt med koriander og server grøntsagsfadet med skyr og naanbrød.

Bagetid for kikærtepande

Ca. 50 min. ved 200° - varmluft.

Energi 23260 kJ
Protein 14%
Kulhydrat 60%
Fedt 26%