close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Bagte auberginer med kærnemælksfløde og ribs

Bagte auberginer med kærnemælksfløde og ribs

Server denne vegetarret med bagte auberginer vendt i cremet kærnemælksfløde som en del af buffeten.

Ingredienser

Bagte auberginer
  • 1 kg aubergine - delt på langs i kvarte
  • 20 g smeltet Lurpak® smør
  • 10 g grofthakkede friske oreganoblade
  • 10 g groft salt
  • friskkværnet peber
Kærnemælksfløde
Pynt
  • ribs
  • stødt spidskommen
  • 10 portioner
Bagte auberginer

Læg auberginerne på en bageplade. Pensl med smør og drys med oregano, salt og peber. Bag auberginerne - til de er møre og lysebrune. Lad dem køle af.

Kærnemælksfløde

Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt kærnemælk, honning, hvidløg, salt og peber i skummet.

Anret auberginerne på et fad. Dryp lidt af dressingenen over og server resten ved siden af. Pynt med friske ribs og et drys spidskommen.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 190°.

Energi 3280 kJ
Protein 8%
Kulhydrat 29%
Fedt 63%