close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Bananis med kakao og peanuts

Bananis med kakao og peanuts

Genial opskrift til det søde, men sunde mellemåltid eller som en lille iskold snack til mødeforplejningen. De frosne bananer giver isen den cremede konsistens og sødmen kommer udelukkende fra bananer og dadler, her er altså ingen tilsat sukker - kun naturlige og smagsfulde ingredienser. De salte peanuts og let syrlige tørrede hindbær giver en raffineret og fin kontrast til isen. Velbekomme!

Ingredienser

  • 400 g frossen bananer - skåret i stykker
  • 80 g bløde dadler
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 40 g kakao af høj kvalitet
  • 15 g friskpresset appelsinjuice
  • 2 g fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
Tilbehør
  • 50 g grofthakkede saltede peanuts
  • 10 g frysetørrede hindbær
  • 10 portioner

Hak dadlerne og læg dem på køl.Tag bananerne ud af fryseren 5 minutter før de skal blendes. Kom banan, kakao, dadler, fløde og appelsinsaft i en foodprocessor og blend til du har en lækker og cremet chokolade-softice. Smag til med appelsinskal. Kugl isen op i skåle, der har stået på frost. Drys med peanuts og hindbær og server straks.

Energi 6000 kJ
Protein 9%
Kulhydrat 45%
Fedt 46%