close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Birchermüsli med hasselnødder, pære og brombær

Birchermüsli med hasselnødder, pære og brombær

Ingredienser

Dag 1
  • 125 g grovvalsede rugflager
  • 200 g god æblemost
  • 40 g revet kokos
  • 80 g hakkede hasselnødder
Dag 2
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 150 g modne pærer - skåret i tern
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 30 g hakkede tørrede tranebær
  • 3 g ren vaniljepulver
  • 250 g friske brombær eller andre bær
  • 10 portioner
Dag 1

Rør rugflager, æblemost, kokos og hasselnødder sammen og lad det stå i køleskabet til næste dag.

Dag 2

Vend yoghurt, pære, fløde, tranebær og vanilje sammen i en skål og bland det hele forsigtigt med de udblødte rugflager. Smag müslien til og anret den i små glas eller skåle. Drys med bær på toppen og server kold.

Energi 7870 kJ
Protein 10%
Kulhydrat 47%
Fedt 43%