close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Blomkålspuré med passionsfrugt og karse

Blomkålspuré med passionsfrugt og karse

Tilbehør

Ingredienser

  • 1200 g blomkål i buketter
  • 1 1 dåse (400 g) kokosmælk - Har du en rest fløde eller mælk, kan det også bruges
  • 150 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 4 4 fed hvidløg
  • 5 5 passionfrugter
  • 2 spsk sirup
  • 1 bakke karse
  • frikkværnet groft salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 10 portioner

Lad blomkålsbuketterne simre i kokosmælk i ca. 45 min. under låg til de er møre – pas på at kokosmælken ikke brænder på. Tag de varme buketter op og blend dem med smør og knust hvidløg, juster evt. konsistensen med kokosmælken fra kogningen. Smag til med salt og peber. Kom puréen i serveringsglas og sæt dem på køl.

Tag blandingen ud af køleskabet 30 min. inden servering og top den med passionsfrugtkød rørt med sirup, drys karse på toppen.

Protein 7%
Kulhydrat 16%
Fedt 77%