close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Blommerelish med løg og sennepskorn

Blommerelish med løg og sennepskorn

Ingredienser

  • 175 g sukker
  • 700 g blommer i mindre stykker
  • 200 g grofthakkede zittauerløg
  • 75 g hvid balsamicoeddike
  • 4 stjerneanis
  • 5 g gule sennepskorn
  • 3 g groft salt
  • 20 portioner

Lad sukker smelte i en gryde ved jævn varme til det er gyldent. Tilsæt blommer og løg og vend det rundt i ca. 3 min. Kom eddike, stjerneanis, sennepskorn og salt i gryde og kog blommerelishen ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tag låget af og kog relishen ved kraftig varme i ca. 5-10 min. til den tykner.

Energi 4620 kJ
Protein 2%
Kulhydrat 95%
Fedt 3%