close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Braiserede svinekæber med æble og mos

Braiserede svinekæber med æble og mos

Braiserede svinekæber med perleløg, bønner, æbler og grov rodfrugtemos. En skøn efterårsret.

Ingredienser

  • 1400 g svinekæber
  • 18 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g Arla® koncentreret smør
  • 20 g hvedemel
  • 400 g æblemost
  • 400 g frosne perleløg
  • 12 g Sambal oelek
Grov rodfrugtmos
  • 1 kg skrællede bagekartoffel - skåret i grove stykker
  • 1 kg skrællet selleri - skåret i grove stykker
  • 200 g Kløver® Madlavningsfløde 15%
  • 12 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Drys kæberne med salt og peber og brun dem i smør. Drys med hvedemel og steg videre i ca. 1 min. Tilsæt æblemost, perleløg og sambal oelek og lad dem simre under låg i ca. 1 time eller til svinekæberne er helt møre.

Tilsæt kidneybønner, æbler, fløde og grønne bønenr. Varm retten godt igennem. Smag til.

Grov rodfrugtemos

Kog kartofler og selleri ca. 30 min. - til de er møre. Hæld vandet fra og lad grønsagerne dampe godt af. Mos grønsagerne og tilsæt fløde, salt og peber. Vend godt rundt og smag til.

Energi 21350 kJ
Protein 32%
Kulhydrat 38%
Fedt 30%