close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Caesarsalat

Caesarsalat

Uhmm den kendte cafefrokost hvis man ikke lige er til brød og burgere. Så slår en caesarsalat aldrig fejl. En smagfuld dressing.

Ingredienser

  • 275 g blade af romainesalat
Dressing
  • 300 g ESSENS Kefir
  • 75 g ansjosfileter
  • 50 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 28 g olivenolie
  • 10 g hvidløg
  • 10 g citronsaft
  • 2,5 g havsalt
  • friskkværnet peber
  • 150 g lufttørrede skinker
  • 15 g japenoes
  • 25 g flager af Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 2,5 g havsalt
  • friskkværnet peber
  • 1 portion
  • 45 minutter

Lad smør og olie blive gyldent i en pande og steg kyllingefileterne. Skær dem i skiver og krydr med salt og peber.

Læg salaten i iskold vand.

Dressing

Blend kefir, ansjos og de øvrige ingredienser til en jævn dressing. Smag til.

Slyng salaten fri af vand og fordel salaten på et stort fad. Fordel kyllingestykkerne herover sammen med dressingen. Læg skinke, osteflager og chili på toppen og drys med salt og peber.

Energi 7390 kJ
Protein 38%
Kulhydrat 7%
Fedt 55%