close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Cæsarsalat med Sirius og sardiner garneret med stegte zucchini

Cæsarsalat med Sirius og sardiner garneret med stegte zucchini

En anderledes udgave af Cæsar salat med blå ost - som giver en skøn smag til dressingen.

Ingredienser

Unika Sirius dressing
  • 100 g Arla Unika® Sirius uden skorpe
  • 75 g sardiner i olie + olien
  • 60 g pasteuriserede æggeblommer
  • 6 g hvidløg
  • 40 g æbleeddike
  • 5 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g rapsolie
  • 150 g olivenolie
  • 50 g vand
  • 725 g squash i halve skiver
  • 15 g olivenolie
  • 2,5 g groft salt
  • 25 g finthakket bredbladet persille
  • 5 g citronskal (usprøjtet)
  • 30 g citronsaft
  • 0,5 g paprika
  • friskkværnet peber
  • 400 g romainesalat
  • 150 g sardiner i olie
  • 100 g letfrossen Arla Unika® Sirius med skorpe - høvlet i tynde skiver
  • 10 personer
  • 45 minutter
Unika Sirius dressing

Kom ost, sardiner og olien herfra og de øvrige ingredienser i Thermomixer eller en foodprocessor og kør det i ca. 3 min.

Tilsæt olien lidt efter lidt til dressingen begynder at tykne. Juster dressingen med vand til du får den rette konsistens.

Bland squash, olie og salt godt sammen og steg skiverne i en pande ved kraftig varme 2-3 min. - de skal være let gyldne. Lad dem køle let af og vend dem med persille og de øvrige krydderier.

Riv romainesalaten i grove stykker og vend dem med squash og lidt over halvdelen af dressingen. Fordel det på et fad og læg plukkede sardiner herpå sammen med høvlede flager af osten. Server med resten af dressingen i en skål ved siden af.

Energi 21040 kJ
Protein 9%
Kulhydrat 3%
Fedt 88%