close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Couscoussalat med bagte beder

Couscoussalat med bagte beder

En nem og smagfuld salat med couscous, bagte beder og Tistrup Digekrone. Osten giver karakter og fylde til retten og passer perfekt til de søde beder.

Ingredienser

  • 240 g couscousgryn
  • 2,5 g groft salt
  • 400 g kogende vand
  • 400 g rensede gule beder , rødbeder, bolchebeder
  • 150 g gulerødder
  • 45 g olivenolie
  • 45 g æbleeddike
  • 40 g sirup
  • 2,5 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk i små tern
  • 15 g grofthakket bredbladet persille
  • 10 portioner

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min - (rør af og til med en gaffel). Skær beder og gulerødder i mundrette stykker. Bland olivenolie, æbleeddike, sirup, salt og peber i en skål og pisk det sammen. Fordel grøntsager på en bradepande og kom olie/eddike blandingen henover. Bag grøntsagerne i ovnen. Køl rodfrugterne let og vend dem sammen med couscous, væden fra grøntsagerne, ost og persille.

Bagetid for rodfrugter

Ca. 40 min. ved 185° - traditionel ovn.