close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Dampet torsk med sennepssauce og braiseret savojkål

Dampet torsk med sennepssauce og braiseret savojkål

Ingredienser

Sennepssauce
Dampet torsk
  • 1200 g torskefileter i 10 stykker
  • 10 g groft salt
  • 400 g frosne suppeurter
Braiseret savojkål
Hertil
  • 1500 g kogte kartofler
  • 10 portioner
  • 45 minutter
Sennepssauce

Bring mælk og smør til kogepunktet. Drys saucejævner i under omrøring og kog saucen i ca. 1 min. - stadig under omrøring. Tilsæt sennep (evt. udrørt i lidt af mælken), salt og peber. Smag til med sukker og eddike.

Dampet torsk

Kom suppeurterne i et ovnfast fad. Læg fiskestykkerne herpå, drys med salt og damp fisken.

Braiseret savojkål

Lad smørret gyldne og steg savojkålen ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt æblejuice, æble og de øvrige ingredienser og lad det hele koge ved jævn varme i ca. 2 min. - eller længere hvis der ikke skal være bid i kålen.

Dampe torsk

Ca. 20 min. ved 89° - damp ovn.

Energi 12720 kJ
Protein 37%
Kulhydrat 29%
Fedt 34%