close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Dip af knoldselleri og kartofler med peberrod og fløde

Dip af knoldselleri og kartofler med peberrod og fløde

Ingredienser

  • 400 g knoldselleri - skåret i store tern
  • 200 g melede kartofler - skåret i store tern
  • 10 g friskrevet peberrod
  • 20 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 5 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Kog selleri og kartofler i vand uden salt, til grønsagerne er møre. Hæld vandet fra og damp grønsagerne fri for væde. Lad dem køle lidt af. Kom selleri og kartofler i en røremaskine eller foodprocessor og kør til det er glat - pas på det ikke kører for længe, da mosen kan blive "lang". Tilsæt peberrod, fløde, salt og peber og kør det hurtigt sammen. Smag til. Dippen må gerne have lidt bid af peberrod og er god til sandwich, tilbehør til røgede retter eller bare som en dip med rå grønsager.

Energi 1620 kJ
Protein 13%
Kulhydrat 65%
Fedt 22%