close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Forloren multebær med skyr, honning og bipollen

Forloren multebær med skyr, honning og bipollen

Ingredienser

”Skyer”
Forloren multebær
  • 150 g gule hindbær
  • 100 g puré af multebær smagt til med honning
  • 2 liter flydende kvælstof
Pynt
  • 50 g bipollen
  • 10 portioner

”Skyer”: Blend alle ingredienserne og fyld det på en siffonflaske med tre patroner.

Forloren multebær: Kom multebærpuréen i en sprøjtepose og fyld hindbærrene.

Ved anretningen: Læg de forlorende multebær på en tallerken. Sprøjt cremen fra siffonen ned i en beholder med flydende kvælstof og ”rist” i 30 sekunder. Anret den sprøde ”skyer” på hindbærrene og pynt med bipollen.

Det er vigtigt, at desserten serveres straks efter færdiggørelsen af den sprøde ”skyer”, da skyren ellers tørrer ud og ikke har den ønskede sprøde konsistens.

Tip: I stedet for multebærpuré kan du bruge multebærmarmelade.

Energi 4930 kJ