close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Fraichespread med brændt peber

Fraichespread med brændt peber

Sauce & dip

Ingredienser

  • 10 portioner

Brænd chili og rød peber af i ovnen i ca. 10 min. ved 225°. Kom de varme, brændte frugter i en skål og pak den tæt ind i plastfolie. Fjern filmen efter 20 min. og afskal og flæk frugterne – husk at fjerne lameller og kerner. Blend frugtkødet med fraiche, Apetina, yoghurt, knust hvidløg og brun farin. Mas blandingen gennem en sigte, og smag til med salt og peber.

Opbevares på køl til servering, begynd at tilberede brød: Bag brødene direkte fra frost i 11 min. i varmluftovn ved 190°. Server straks.

Protein 26%
Kulhydrat 13%
Fedt 61%