close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Frisk gulerodssuppe med ingefær og sprøde croutoner

Frisk gulerodssuppe med ingefær og sprøde croutoner

Ingredienser

Sprøde croutoner
  • 10 portioner
  • 45 minutter
Suppe

Fjern de yderste blade på citrongræsset og snit det fint. Skær ingefæren i tynde strimler. Sauter gulerod, citrongræs og ingefær i en gryde med smør i ca. 5 min. Tilsæt bouillon og lad suppen simre i ca. 30 min. eller til gulerødderne er helt møre. Tilsæt friskost, citronsaft, salt og peber og blend suppen til den er helt glat. Sigt evt. suppen og smag til.

Croutoner

Smelt smørret og vend det godt sammen med brød, koriander, salt og peber. Bag dem sprøde i ovnen på bagepapir ca. 10 min. ved 200°.

Energi 13160 kJ
Protein 8%
Kulhydrat 25%
Fedt 67%