close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Fuldkorns sandwich med skinke, ost og kartoffelmos

Fuldkorns sandwich med skinke, ost og kartoffelmos

Brød & sandwich

Ingredienser

  • 10 portioner

Kartoflerne skæres i mindre stykker og koges i vand til de er møre 15-20 min. Hvidløg og rapsolie blendes grundigt. De kogte kartofler moses med cremefraiche og hvidløgsolie, brug et piskeris. Mosen smages til med salt og peber og holdes lun. Brødene flækkes og smøres med kartoffelmos. Ost, skinke og fintsnittet forårsløg fordeles i og brødene samles. Varmes i ovn eller klaprister og serveres straks.

Protein 16%
Kulhydrat 48%
Fedt 36%