close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Græskarchutney med sennepskorn

Græskarchutney med sennepskorn

Tilbehør til ost

Ingredienser

  • 10 g sennepsfrø
  • 500 g skrællet græskar i små tern
  • 250 g skrællet kvæder i små tern
  • 150 g zittauerløg i tynde både
  • 1 1 vaniljestang og kornene derfra
  • 200 g sukker
  • 2 dl lagereddike
  • 3 g groft salt
  • 20 portioner

Blancher sennepsfrøene i kogende vand og afdryp.

Kom sennepsfrøene i en gryde sammen med græskar, kvæde og de øvrige ingredienser. Kog chutneyen ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Tag låget af gryden og kog chutneyen i yderligere ca. ½ time eller til væden er kogt næsten væk - rør af og til. Smag til. Lad chutneyen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 døgn.

Energi 4870 kJ
Protein 3%
Kulhydrat 96%
Fedt 1%