close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Græskarsandwich med to slags græskar, blå ost og bacon

Græskarsandwich med to slags græskar, blå ost og bacon

Ingredienser

  • 10 græskarkernesandwich
  • 600 g hokkaido græskar
  • 100 g Lurpak® smør
  • 4 4 fed hvidløg
  • 500 g Arla® Høgelund Sønderjysk Blå 60+
  • 40 skiver røget bacon
  • 300 g syltede græskar
  • 20 blade friliicesalat
  • fint salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 10 portioner

700 g græskar skæres i tern og koges ca. 20 min. til de er møre. Blendes herefter med smør og smages til med knust hvidløg, salt og peber. Puréen fyldes i en sprøjtepose og holdes lun.

Baconskiver bages sprøde i ovn mellem bagepapir 15-20 min. v. 190°C. og afdryppes på fedtsugende papir. De syltede græskar skæres i tern og de flækkede sandwich lunes i ovn.

Brødene smøres med græskarpuré og fyldes med salat, syltet græskar, skiver af blå ost og bacon. Serveres straks.

Protein 16%
Kulhydrat 28%
Fedt 56%