close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Grillet peberfrugtsalat med escabechekrydret flødedressing

Grillet peberfrugtsalat med escabechekrydret flødedressing

Salat

Ingredienser

  • 50 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 40 g finthakkede skalotteløg
  • 2 g finthakkede fed hvidløg
  • 10 g olivenolie
  • 20 g friskpresset citronsaft
  • 2 g knuste korianderfrø
  • 4 g rørsukker
  • 4 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 700 g blancherede porrer - skåret i tynde ringe
  • 3 g groft salt
  • 500 g grillede peberfrugter - skåret i strimler
  • 10 portioner
Bagt ost

Høvl osten i flager og bag dem 8-10 min. ved 175°, til osten er gylden.

Eschabechekrydret flødedressing

Pisk alle ingredienser sammen.

Anret porrer, drysset med salt og peberfrugter lagvis i et fad. Hæld den escabechekrydrede dressing over og pynt med bagt ost.

Energi 6050 kJ
Protein 10%
Kulhydrat 25%
Fedt 65%