close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Grillet squash med hytteost og gammelknas

Grillet squash med hytteost og gammelknas

Med forskellige oste-rester kan du løfte enhver grøntsag! Her er årstidens squash blevet grillet, krydderurte-marineret og garneret med 2 forskellige slags ost. SE Stofa anbefaler ost på toppen, for at gøre grøntsagsretten mere ”herrevenlig”.

Ingredienser

Grillede squash
  • 750 g squash (ca. 2 stk.)
  • 5 g groft salt
Marinade
  • 45 g olivenolie
  • 5 g røde chilipebre i små tern
  • 6 g hakket hvidløg
  • 5 g citronskal (usprøjtet)
  • 50 g citronsaft
  • 25 g hakkede krydderurter , fx purløg og bredbladet persille.
  • 1 portion
Grillede squash

Skyl squash og skær enderne af. Flæk squashene på langs og grill dem ca. 4 min. på hver side på en grillpande. Drys med salt og bag dem færdige i ovnen. Lad dem køle af

Marinade

Rør en marinade af olivenolie, chili, hvidløg, citronskal -og saft. Vend heri de hakkede krydderurter. Hæld marinaden over de grillede bagte squash og fordel hytteost og gammelknas henover og server.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Energi 4050 kJ
Protein 21%
Kulhydrat 12%
Fedt 67%