close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Grøn bønnedip med ost og mynte

Grøn bønnedip med ost og mynte

Tilbehør

Ingredienser

  • 20 portioner

Overhæld bønnerne med kogende vand og lad dem trække i ca. 3 min. Afdryp bønnerne i et dørslag og lad dem køle af. Tag en lille håndfuld af de afkølede bønner fra og snit dem fint. Kom bønnerne i en robot/food-processor sammen med de øvrige ingredienser. Kør til blandingen bliver jævn og glat. Smag til. Anret bønnedippen i en skål og pynt med de fintsnittede bønner.

Bønnedippen smager dejligt som tilbehør til stegte kartofler eller som sandwichspread.

Tip: I stedet for bønner kan du bruge frosne grønne ærter.

Energi 5360 kJ
Protein 19%
Kulhydrat 10%
Fedt 71%