close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Grønkål med syltede hyldeblomster og økologisk fløde 50%

Grønkål med syltede hyldeblomster og økologisk fløde 50%

Ingredienser

  • 10 portioner

Fløde, eddike og salt røres let sammen. Lad det stå ca. 5 min til det er et tyk og cremet flødeskum. Stilken på grønkålen skrælles med en tyndskræller. Hvert enkelt grønkålsblad vendes rundt i flødeskum og anrettes midt på en tallerken. Drysses med lidt ekstra salt og pyntes med syltede hyldeblomster. Alt efter sæson kan du udskifte grønkålen med spidskål, sommerkål eller blomkål. Hyldeblomsteddike Hylden blomster i maj/juni og her er det tid at plukke de smukke blomserskærme og sylte dem, så du kan have glæde af dem resten af året. • Hyldeblomstskærme • Æbleeddike Pluk og rens de udsprungne hyldeblomstskærme. Kom den i et glas eller i en vakuumpose. Hæld en god æbleeddike over og lad dem trække i min. 1 mdr. og gerne op til 1 år. Eddiken får en suveræn smag af hyldeblomst og blomsterne er meget dekorative.

Energi 6270 kJ
Protein 6%
Kulhydrat 90%
Fedt 4%