close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Gulerodshummus med citron og dildfrø

Gulerodshummus med citron og dildfrø

Tilbehør

Ingredienser

  • 500 g skrællede gulerødder
  • 20 g Lurpak® smør
  • 6 g groft salt
  • 300 g Arla® Skyr 0,2%
  • 15 g friskpresset citronsaft
  • 1 tsk knuste dildfrø
Pynt
  • dildkvist
  • 10 portioner

Læg gulerødderne på et stykke alufolie og fordel smør og salt herpå. Pak alufolien godt omkring gulerødderne og bag dem i ovnen ved 200° (varmluft) i ca. ½ time eller til de er helt møre. Lad gulerødderne køle helt af og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til gulerødderne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, citronsaft og dildfrø og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Pynt med dildkviste og server.

Energi 2370 kJ
Protein 30%
Kulhydrat 38%
Fedt 32%