close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Gylden æblesalsa med græskar og karse

Gylden æblesalsa med græskar og karse

Æble, græskar, gulerod og abrikoser giver kontraster i retten, og de søde elementer holdes i skak af den sennepsagtige skarphed fra karsen. Den cremede dressing af yoghurt og fløde samler de rå og lidt tunge grøntsager og tilføjer fylde og frisk syre.

Ingredienser

  • 200 g rødkindede æbler - skåret i små tern, fx gråsten
  • 200 g hokkaido græskar - skåret i små tern
  • 200 g gulerødder - skåret i små tern
  • 100 g tørrede abrikoser - skåret i små tern
  • 30 g karse
Pynt
  • karse
  • 10 portioner

Rør fløde, yoghurt, eddike, honning, salt og peber godt sammen.Smag til.

Bland æbler, græskar, gulerod, abrikoser og karse - tag lidt fra til pynt. Vend grøntsagerne i dressingen. Anret salsaen i en skål og pynt med rå grøntsager og karse.

Energi 4501 kJ
Protein 6%
Kulhydrat 52%
Fedt 42%