close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Gylden æblesalsa med græskar og karse

Gylden æblesalsa med græskar og karse

Æble, græskar, gulerod og abrikoser giver kontraster i retten, og de søde elementer holdes i skak af den sennepsagtige skarphed fra karsen. Den meget cremede dressing af yoghurt og fløde samler de rå og lidt tunge grøntsager, tilføjer fylde og frisk syre, så de bliver overkommelige at spise.

Ingredienser

  • 200 g rødkindede æbler - skåret i små tern, fx gråsten
  • 200 g hokkaido græskar - skåret i små tern
  • 200 g gulerødder - skåret i små tern
  • 100 g tørrede abrikoser - skåret i små tern
  • 30 g karse
Pynt
  • karse
  • 10 portioner

Rør fløde, yoghurt, eddike, honning, salt og peber godt sammen.Smag til.

Bland æbler, græskar, gulerod, abrikoser og karse - tag lidt fra til pynt. Vend grøntsagerne i dressingen.

Anret salsaen i en skål og pynt med rå grøntsager og karse.

Energi 4501 kJ
Protein 6%
Kulhydrat 52%
Fedt 42%