close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hel bagt blomkål med varme krydderier

Hel bagt blomkål med varme krydderier

Ingredienser

  • 1 kg helt vasket blomkål
Hertil
  • 750 g dampet eller stegt kyllinger
  • 500 g ristet groft brød
  • 10 portioner

Opvarm ovn til 180°. Kør, i en foodprosessor chili, spidskommen, hvidløg, paprika, ingefær og frisk koriander til det er helt finthakket. Tilsæt salt, peber, skyr, flødeost og fløde og kør det hurtigt sammen. Smør blomkålen ind i marinaden, så den er helt dækket og alle hullerne er godt smurt ind i marinade. Det er nemmest at gøre med hænderne. Bag blomkålen på bagepapir i ovnen i ca 45-60 min. - til den er mør, men stadig har bid. Lad blomkålen afkøle 10-15 min. før servering. Skær lagkagestykker af blomkålen ved servering.

Tips

Du kan også dele blomkålen i mindre buketter. God idé at vende blomkålen om, når du smører cremen på - så det kommer godt ind allevegne.

Energi 11620 kJ
Protein 35%
Kulhydrat 44%
Fedt 21%