close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Henkogte pærer med kanelskum

Henkogte pærer med kanelskum

Syltede pærer med skøn farve fra hyldebærrene, og et pift af kanel i den kolde flødeskum.

Ingredienser

  • 500 g sukker
  • 500 g vand
  • 1 stykke flækket vaniljestang og kornene heraf
  • 1250 g skrællede pærer i halve
  • 500 g koncentreret sød hyldebærsaft
Kanelskum
  • 225 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 225 g Arla Harmonie® økologisk cremefraiche 18%
  • 50 g sukker
  • 10 g stødt kanel
  • 10 portioner
  • 480 minutter

Bring sukker, vand og vaniljestang i kog. Læg pærerne i sukkerlagen og kog dem i ca. 5 min- eller til de er knap møre. Tag dem op dem op og overhæld dem med hyldebærsaft og lad dem trække tildækket i køleskabet i 6-8 timer.

Kanelskum

Pisk fløden til et let skum. Vend cremefraiche sammen med sukker og kanel og vend forsigitigt flødeskummet heri. Server de syltede pærer sammen med kanelskummet.

Energi 10270 kJ
Protein 3%
Kulhydrat 53%
Fedt 44%