close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hidsig rejecocktail med Apetina

Hidsig rejecocktail med Apetina

Ingredienser

  • 800 g grønlandske rejer
  • 5 5 modne avocadoer
  • 1 1 helt skrællet rødløg
  • 300 g blandede peberfrugter - skåret i tern
  • 3 3 fed hvidløg
  • 2 til 3 2 2 til 3 chipotle chili (røget jalapeño oftest fra dåse ellers tørret - alternativt anvendes alm. syltede jalapeños)
  • 300 g Arla Apetina® soft i tern (ultrafiltreret)
  • 1 dl citronolie
  • 5 5 til 6 stilke bredbladet persille
  • 150 g soltørrede oliven
  • 500 g Arla® Skyr 0,2%
  • limefrugt
  • fint salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 10 portioner

Vend de optøede, drænede rejer med skrællede avocado i skiver, finthakket løg, peberfrugtmix, knust hvidløg, finthakket chipotle, Apetina, citronolie, plukkede persille­blade, fintsnittede persillestilke og håndudstenede oliven. Smag til med salt, limesaft og peber – anret i glas med en skefuld skyr.

Protein 29%
Kulhydrat 13%
Fedt 58%