close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hindbær med let frossen lakridsfløde

Hindbær med let frossen lakridsfløde

Lynhurtig dessert eller eftermiddagssnack. Fløden er ikke sødet med sukker, men lakridspulveret fremhæver flødens naturlige sødme. Skulle du alligevel have brug for mere sødme kan du tilsætte lidt sukker eller honning.

Ingredienser

  • 500 g friske hindbær
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 4 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 6 g lakridspulver
  • 10 portioner

Kom fløde op i en skål, tilsæt citronskal og lakridspulver og pisk den til let skum. Læg bagepapir på en bageplade og sæt med en ske 10 "klatter" lakridsfløde på pladen. Frys flødeklatterne i ca. 30 min., så de bare lige sætter sig og bliver letfrosne. Fordel hindbær i 10 små skåle eller dybe tallerkener og læg en frossen lakridsfløde på toppen. Server som en lille dessert eller eftermiddagssnack.

Tip

Tilsæt evt. lidt sukker til flødeskummet før frysning for mere sødme.

Energi 8630 kJ
Protein 3%
Kulhydrat 12%
Fedt 85%