close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Honning syltede valnødder med blodappelsin

Honning syltede valnødder med blodappelsin

Tilbehør

Ingredienser

  • 100 g valnødder
  • 3 blodappelsiner
  • 2 dl vand
  • 1 dl honning
  • 200 g sukker
  • 10 portioner

Valnødderne blancheres. Sukkerlage af vand og sukker koges op og honning tilsættes. Blodappelsinerne skrælles og skæres I grove tern. Brug skrællen fra én appelsin (undtagen den hvide skræl) og skær i grove strimler. Valnødder, appelsin og appelsinskal overhældes med sukkerlagen og trækker 3 døgn.

Energi 8500 kJ
Protein 3%
Kulhydrat 68%
Fedt 29%