close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hot rabarberkylling med perlebyg og blomkål

Hot rabarberkylling med perlebyg og blomkål

Ingredienser

  • 10 kyllingeoverlår
  • 6 g groft salt
  • 200 g Arla® piskefløde 38%
  • 40 g flydende honning
  • 30 g koncentreret kyllingefond
  • 20 g Sambal oelek
  • 400 g rabarber i mindre stykker
  • 15 g sukker
Hertil
  • 350 g perlebyg - koges
  • 500 g blomkål - dampes
Pynt
  • purløg
  • 10 portioner

Drys kyllingelårene med salt og brun dem i ovnen ca. 10 min. ved 275° til de er let gyldne.

Rør piskefløde, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen. Hæld flødeblandingen over kyllingelårene og steg dem i ca. 20 min. ved 175°. Vend rabarberstykkerne med sukker og fordel dem på kyllingelårene og steg med de sidste 10 min.

Fordel kylling, rabarber og fløde over den lune perlebyg og blomkål og pynt med purløg.

Energi 15200 kJ
Protein 26%
Kulhydrat 37%
Fedt 37%