close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hurtig remoulade

Hurtig remoulade

Det bliver næsten ikke mere dansk end remoulade og der er forskel på den fra tube til den knasende lækre hjemmelavede en af slagsen.

Ingredienser

  • 150 g fennikler
  • 125 g blomkål
  • 75 g gulerødder
  • 60 g æbleeddike
  • 14 g koldpresset rapsolie
  • 8 g rørsukker
  • 5 g groft salt
  • friskkværnet peber
hytteostdressing
  • 25 g drueagurker i små tern
  • 10 g finthakket frisk kørvel
  • 1 portion
  • 45 minutter

Skyl grøntsagerne. Riv det yderste af blomkålen groft. Skær resten af blomkål, fennikel og gulerødder i små tern ca. ½ x ½ cm. Bring eddike, olie sukker, salt og peber i kog i en gryde og sauter grøntsagerne i ca. 5 min. - de skal stadig have bid. Lad dem køle helt af, fx på køl.

Hytteostdressing

Rør hytteost, sennep, eddike og karry godt sammen. Vend de afkølede grøntsager heri sammen med drueagurker og kørvel. Smag til.

Energi 2110 kJ
Protein 27%
Kulhydrat 29%
Fedt 44%