close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hvid chokoladeskum med mynte - i sifon

Hvid chokoladeskum med mynte - i sifon

Skum, der kommer ud af en sifonflaske, bliver ekstra luftigt og skummende. Denne hvide chokoladecreme passer perfekt til masser af frisk frugt og bær, fx jordbær, melon eller som skum til en kage, fx en lille hindbærtærte.

Ingredienser

  • 400 g letmælk
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 10 stilke mynte
  • 80 g hvid chokolade
  • 2 blade husblas
  • 10 portioner

Kom mælk, fløde og myntestilke i en gryde, varm op til kogepunktet og træk derefter gryden fra varmen. Hak chokoladen og udblød gelatine i koldt vand. Tilsæt begge dele til den lune myntefløde og lad det stå og trække i 20-30 min., så smagen af mynte trækker godt ud i fløden. Sæt fløden i køleskabet og lad det stå minimum 4-5 timer, gerne natten over og køle helt af. Sigt mynte fra og kom fløden på en sifonflaske. Kom en gaspatron på, ryst flasken let og tryk nu skum ud.

Servering

Til kage eller frisk frugt.

Energi 5670 kJ
Protein 7%
Kulhydrat 22%
Fedt 71%