close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hytteost med Apetina®, soltørrede tomater og oliven

Hytteost med Apetina®, soltørrede tomater og oliven

Ingredienser

Hytteostblanding
Wrap med fyld
  • 10 10 tortillas usødet, ca. 20 cm i diameter
  • 4 4 stegte kyllingebryststykker - skåret i i tynde skiver
  • 1 1 agurk - skåret i tynde strimler
  • 10 10 drueagurker - skåret i tynde strimler
  • 20 blade hjertesalat
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Mos Apetina® med en gaffel og bland den med hytteost, soltørrede tomater, oliven, citronsaft, krydderurter og peber. Smag til.

Wrap

Lun tortillaerne og smør hytteosten på. Fordel kylling, agurk, drueagurk, salat og peber på wrapen og luk den.

Tip

Citronsaften er med til at gøre hytteosten mere tæt og smørbar, hvis hytteosten skal bruges som spread eller sandwichfyld.

Energi 12420 kJ
Protein 30%
Kulhydrat 41%
Fedt 29%